En komplett guide til høstens trender for 2017

Vå(r)gal rødfarge
Det er offisielt, rødt er definitivt fargen for høstsesongen 2017. Den tøffe, sensuelle rødfargen er den perfekte signaturlooken for høsten, der spesielt kåper og jakker forblir en stor hit. Det ble vist mange kommende trender under moteuken, der designere som Givenchy, Tod’s og Armani viste frem sine flotte røde kreasjoner, der blandt annet trenchcoaten var å se i en mørk rød farge. Den røde trenchcoaten er ikke bare stilig og kan transformere ethvert antrekk, den er også veldig tradisjonell og perfekt for å sprite opp garderoben.

Vintage-inspirert pels
Den forige sesongen var det in med statement pels, men for høsten 2017 handler det om den basic stilen. Ingen frills, kun pels. Designere som Yeezy, J.W Anderson og Vetements viste alle frem deres klassiske, vitage inspirerte kåper som så ut som de var funnet på et boligsalg.

Glitter Sko
Denne høsten er det lov å skinne og glitre, da glitter sko trenden har kommet tilbake fra en årelang pause. Ikle deg stilige og festlige glitter sko som vil få deg til å føle deg som en stjerne. Dette er helt klart en must-have som du vil se mye av fremover. Dersom du er glad i glitter og liker å se litt ‘ekstra’ ut, vil du elske denne trenden.

Western-inspirert
En annen trend som du vil se mye av denne sesongen er den western-inspirerte looken. Det er på tide å finne frem til de gamle cowboy bootsene og den tradisjonelle crop vesten, for denne sesongen er det cowboy-inspirerte antrekk som gjelder.

Viktorianske skjortekrager
En annen trend som kommer til å erobre høsten er det viktorianske designet på skjortekragen. Ikle deg Victorian inspirerte outfits som tar deg med tilbake til 1700 tallet. Si farvel til turtleneck og ta godt imot storesøsteren. Merker som John Gallileo og Kenzo tok seerne med tilbake Shakespare tiden og inspirerte med sine fantatiske kreasjoner under moteuken.

Brede Skuldre
Jo bredere, jo bedre. I høst skal du ikke bare være ikledd rødt og glitre fra topp til tå, selve jakkene og blazerne skal ha brede skuldre og minne om jakken til bestefaren din på 60 tallet. Oversized, bredt og muskulært er ordene vi forbinder med denne stilen.

Store belter
Store belter er det perfekte tilbehøret for å fremheve midjen. Dette er en av tilbehørstrendene vi kommer til å se mye av denne sesongen, sammen med retro hatter. Ikle deg i en kjole eller skjorte og invester i et belte som du kan bruke daglig. Dette er ikke bare veldig aktuelt for øyeblikket, men også et triks for å fremheve kroppsfasongen.

Det er helt klart mange gamle elskede og hatede trender som har blusset opp igjen fra 2010-2011. I følge moteradaren ser det ut som at den siste seongen av dette året får en miks av forskjellige stiler. Vi gleder oss!

Comments are closed.

Post Navigation