Om meg

Hallo,

mitt navn er Sophy og jeg er en 25 år gammel jente fra England som er interessert i mote, outfits, skjønnhet og sminke. Studerer for øyeblikket motedesign og har en stor drøm om å jobbe som klesdesigner. Jeg jobber som butikkansvarlig for BikBok på Sandvika Storsenter og er ofte på eventene deres for å promotere de nyeste klærne.

Jeg har blogget siden 2006 og det er fortsatt en like stor interesse for meg den dag i dag. Det beste med å skrive om mote, klær og outfits er at du kan hente så mye informasjon og bli inspirert til å prøve nye ting. Kan vel inrømme at jeg har en liten mote freak i meg som ofte er på utkikk etter nye skatter.

Helt siden jeg var liten har jeg vært interessert i mote og klær, og pleide å mikse og matche forskjellige outfits. Det var ikke før på ungdomskolen jeg begynte å finne min egen stil og etter å ha prøvd forskjellige type stiler falt jeg for den edgy og classy looken. Jeg liker å blande dyrt med billig, og handler gjerne på second-hand butikker enn for eksempel Vero Moda eller Hennes & Mauritz. Det er på blandt annet fretex jeg har funnet mange av mine favoritt plagg og tilbehør. Det beste med å handle brukt er at man ofte kommer over ting som ikke alle har.

Kjendis og stilikoner som Miranda Kerr og Olivia Palermo er de jeg henter inspirasjon fra. Men jeg er ingen copycat så jeg passer alltid på å bruke mine egne statements i antrekkene. Jeg synes det er viktig å gjøre sin egen greie, spesielt når det kommer til klesstil. Å være kreativ i klesvalgene sine er alltid et pluss og er et triks for å skille seg ut.

På fritiden liker jeg å trene, gå tur med hunden eller gå på kafe med venner. Jeg foretrekker vinkvelder med veninner enn en tur ut på byen. Jeg er også veldig sosial så du ser meg ofte på blogg eventer eller konserter.

Drømmen om å bli klesdesigner startet allerede i 2 klasse på vidregående når jeg ble valgt som kostymeansvarlig under revyen. Det ble mye kostymebytting under opptredene, der jeg også fikk lov til å style skuespillerne som jeg ville. Dette fikk en veldig positiv påvirkning på meg og inspirerte meg til å begynne med tekstil og design. Jeg trives veldig bak kulissene og synes det er et spennende fag, og er noe jeg trur jeg kommer til å like å jobbe med i fremtiden.

Det er ikke bare stil ikoner jeg henter inspirasjon fra, jeg ser også i moteblader som VOGUE og DetNye. Når det er sagt elsker jeg shopping og oppdaterer garderoben min ofte med kjente og gamle favoritter til nye funn. Fokuserer alltid på at klærne skal matche personligheten min, hvor skoene har veldig mye å si for stilen min. Ingenting er bedre enn et par tøffe nikes eller classy pumps.

Håper du finner bloggen min inspirerende og liker det jeg skriver om!