«Fashionably on time» med Casio

På utkikk etter en retro, moderne og skikkelig stilig klokke? Da vil du elske Casio A-168WG-9EF. Den ikoniske og tradisjonelle klokken har alt du trenger i hverdagen. Med nyttige funksjoner som daglig alarm, stoppeklokke, opplyst display og automatisk kalender med dag, dato og måned er dette den ultimate klokken for deg som er på farten.

Et innlegg delt av WATCH IT! (@watchitcanada)

Klokketrenden

Klokker har med årene blitt en veldig viktig detail i moteverden og er også veldig praktisk. Den perfekte klokken er også med på å sprite opp et hvilket som helst antrekk og kan se veldig moteriktig ut hvis man styler det riktig. Det finnes så mange forskjellige typer klokker man kan velge mellom, og det kommer ofte annpå hvordan man kler seg. Det er ofte lurt å gå for en klokke som har en nedtonet stil og som ikke skaper så sterke kontraster i selve antrekket.
En investering som er verdt pengene

Den gullfargede Casio farsotten kan benyttes av både han og henne og stållenken på klokken kan justeres til å passe alle håndledd. Casio klokken er for den som liker å kle seg fashionabelt og ønsker noe tradisjonelt og eksklusivt til garderoben.
Nå kan du være «fashionably on time» med en Casio klokke, hvor denne fantastiske klokken vil være din følgesvenn i stressende tider. Hvorfor ikke haste igjennom dagene med stil?
Den batteri baserte klokken fungerer som et quartz urverk, der den styres av svingninger i en krystall fra mineralt quartz. Dette garanterer at klokken er veldig nøyaktig. Når det er sagt har ikke klokken den beste vannbeskyttelsen så er viktig å ikke bade med den. Du kan velge mellom å vise klokkeslettet i 12-timers format eller 24-timers format.

Klokken korrigerer automatisk for måneder med ulik lengde, også ved skuddår. Det er veldig populært med automatiske klokker og spesielt de som viser dagens dato på displayet, derfor er dette quartzuret et godt valg. Autorisert av den norske forhandleren klokker.no, er du garantert 100% ekte vare og offisielt landsdekkende service, samt full garanti. Dette er garantert en investering verdt pengene for mange år fremover.